Saturday, February 28, 2009

miss theM & h!m......

sy0k ikram & adeq mkn ek? camera pn xnk pndang...

bosan gilew ari ni, ak bgn kul 12 then tido kul 2.30. tido je kejew ak...huhuhuhu. windu gilew kt abah mama ikram a'ah & adeq....huhuhu. suppose bln 3 ni family ak dtg sni tp abg ak yg sengau tu nk blik cuti sekolah ni so x jd r family ak dtg. ak nk blik tp time cuti sekolah ni da kne anta draft tesis.....kalo dorg dtg sni,leh ak bwk adeq2 ak mengekor blkng ak (bawak jln2).....1st time bawak adeq2 p tgk wayang & makan2...best gilew....time abg ak nk btunang,smpat lg ak bwk adeq2 ak p jln2 kt midvalley...hehehehe ak a'ah & adeq tgk cite madagascar 2 n adeq ak yg hero tu ikram tgk cite bdk klate....ye la...da bsar xkn nk mengekor akak dye lg...so dye tgk r sndri....ble ak bwk dorg jln2,ak rse 1 kepuasan yg sgt best.rse mcm ak da keje n blh buat adeq2 ak enjoy.....mse bwak dorg kuar,abah ak x hbs2 kol ak tnyer wakpe,adeq2 mcm mne, ble nk blik,? risau benor...ak thu abah ak pn nk join sbnrnyer tp tpakse ikut mama ak n abg ak kuar cri brg hantaran tuk tunang.....xpe bah,lain kali kite kuar same2 plak....yg bestnyer,ak bwk dorg kuar smpai kul 11 mlm then bwk adeq2 blik g damansara da sampai kul 12.hello ayh ak amek kt ktm sg.buluh. apew yg nk cite sbnrnyer,lyn la adeq2 dgn sbaik-baiknyer sbelum kawin @ kejew coz nnt da xde mse nk buat ni sume........=0


a'ah ni ske spoil kn gmbar...tgk la mate dye tu....ak ngn adeq2 same saiz je...adeq2 mkin mbesar tp kakaknyer mkin tbantut.....huhuhu

1 comment:

JIWA KOSONG said...

uih afz..aku keliru..adik2 ko ke tu? mcm lain..seriouslly kalau jumpe ko tyme tu aku ngat kO kuor ngan kawan-kawan..pape pon, kaka yang baguz ( garang sebenar nya ) kite enjoy!! kata ko kat blog aku la..haha